Herenteam VTC Veenendaal kampioen

Veenendaal - Afgelopen weekend is het eerste herenteam van VTC Veenendaal op het eigen tennispark gehuldigd als kampioen in de 2e klasse zondag.
 

De afgelopen maanden heeft dit zeer jonge, ambitieuze team van VTC Veenendaal, met een gemiddelde leeftijd van 17 jaar, een huzarenstukje uitgehaald door titelfavoriet Volley Eindhoven op de laatste competitiedag te passeren op de ranglijst. VTC Veenendaal behaalde op de laatste speeldag een knappe 6-0 overwinning op Tilburg en directe concurrent Volley verloor met 4-2 op kunstgras bij De Merletten in Boxtel. Door deze uitslagen eindigde VTC op 34 punten en Volley op 32 punten.

Volgend jaar zal dit regionale, talentvolle herenteam bestaande uit Stijn Janssen (Veenendaal), Erdem Isitan (Ede), Freek van Donselaar (Driebergen), Lars Kuipers (Arnhem) en Mees Buytenhuijs (Wijchen), aangevuld met nieuwkomer Ids Waterbolk uit Bennekom uitkomen in de 1e klasse landelijk. Dit zal een mooie uitdaging worden voor dit jonge team, maar de ambitie is om binnen 3 jaar door te stoten naar de Hoofdklasse, het één na hoogste tennisniveau in Nederland.

Meer berichten