Promotie Bijbelweek
Promotie Bijbelweek (Foto: -)

Bijbelweek vernieuwd

Veenendaal - Het is voor de 41ste keer dat de Bijbelweek georganiseerd wordt in Veenendaal. Een week lang plezier maken met elkaar in de laatste week van de basisschoolvakantie. Er is een programma voor kinderen van 4-7 jaar, van 8-9 jaar en 10 plus.

Voor het eerst, moeten bezoekers dit jaar toegangskaarten bestellen. Dit is om de voorbereiding beter te laten verlopen. “Om betere voorzorgsmaatregelen te kunnen treffen omtrent de veiligheid van onze bezoekers” aldus Jan Huizer, voorzitter van de Bijbelweek. “We hebben iedere editie zo’n 1000 kinderen op bezoek over 8 locaties waar we een hele leuke week mee hebben. Dat geeft verantwoordelijkheid voor ons als organisatie en uiteraard willen we de kinderen ook weer veilig en wel naar huis laten gaan. Nu weten we van tevoren beter waar we aan toe zijn en kunnen we daarop inspelen. Entree blijft uiteraard wel gratis!”.

Nieuwe locatie

Ook is er vernieuwing te melden in de locaties. De Basiliek is aangetrokken als nieuwe locatie. “We hebben met de Basiliek gesproken en zij wilden graag meedenken in een onderkomen voor de organisatie van de Bijbelweek. De locatie biedt fantastische mogelijkheden en we kunnen nu 3 leeftijdsgroepen kwijt op 1 locatie. De kinderen van 4-7, de 8-9 jarigen en de 10+ kunnen allemaal terecht in de Basiliek met hun eigen programma. Dat geeft logistiek grote voordelen voor ons, maar ook voor ouders die hun kinderen brengen.” legt Huizer uit. “Naast de Basiliek blijven ook de bekende locaties open voor de kinderen van 4-7 jaar. We hebben nog 7 locaties voor kinderen van 4-7 jaar in de buurt van de verschillende kerken in Veenendaal. Volop keuze!”

De Bijbelweek vindt dit jaar plaats van 20-23 augustus. Alle informatie is terug te vinden op de website www.bijbelweek.nl. Daarnaast is ook de facebookpagina van de bijbelweek een bron van informatie. Via deze kanalen zijn ook de gratis toegangskaarten te reserveren. Iedereen is van harte welkom!

Meer berichten