Loten te koop

Veenendaal - Bij voetbalvereniging De Merino's in Veenendaal zit men in spanning of men het benodigde aantal loten gaat halen om de trekking van www.onzeverloting.nl door te mogen laten gaan. Er zijn in totaal 6080 loten à 98 euro en om de trekking door te laten gaan moet men, inzake de wet op kansspelen, minimaal 4864 loten verkopen. De loterij is in het leven geroepen om diverse dingen te kunnen bekostigen zoals bijv. een nieuw dak op de kantine. Het oude, asbesthoudende, dak moest worden verwijderd en om het energiegebruik drastisch te verminderen heeft men besloten om beide kanten van het nieuwe dak vol te leggen met zonnepanelen, een behoorlijke investering die de Merino's via een lening mogelijk kon maken.

Vandalisme

Vorig jaar is de club ook diverse malen het doelwit geweest van vandalen die behoorlijke schade aanrichtten aan de kantine, een partytent en het gebouw van de businessclub, dat men zelfs in brand gestoken heeft, zie het filmpje op www.onzeverloting.nl. De hoofdprijs van onzeverloting.nl is een prachtige vakantiebungalow met eigen grond op Allurepark De Thijmse Berg in Rhenen en heeft een waarde van 150.000 euro netto.
Dit wil zeggen dat de kansspelbelasting van 31% en tevens de overdrachtsbelasting is betaald. Tevens zijn er nog een aantal geldprijzen van 425 euro euro te winnen.

Meer berichten