VRC start met 35+ vrouwenvoetbal

Vanaf komend seizoen start VRC met 35+ vrouwenvoetbal. Heb je altijd al willen voetballen, of ben je gestopt, maar kriebelt het nog steeds? Meld je dan aan bij VRC 35+ vrouwenvoetballen. O ja, je moet wel minimaal 35 jaar zijn.

Wat houdt 35+ voetbal in
Je speelt in competitieverband 7 tegen 7 op een half veld op een vrijdagavond. Vaak zijn dat 4 of 5 avonden in het najaar en 4 of 5 avonden in het voorjaar. We spelen dan 3 of 4 wedstrijden van 20 minuten op een avond. En natuurlijk is er altijd nog een derde helft. Daarnaast trainen we nog 1x in de week, gedurende het hele seizoen.

Komend seizoen
Bij VRC willen we starten met eerst alleen een half jaartje trainen. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen, kunnen we in conditie komen en kunnen we wennen aan het spel. Natuurlijk spelen we wel een paar oefenwedstrijdjes. In het voorjaar van 2019 willen we dan starten met competitievoetbal. Komt het voetballen op vrijdagavond niet uit, mag je natuurlijk ook alleen trainen.

Meld je aan!
Enthousiast geworden? Meld je aan bij Leonie Anbeek-Krooswijk; tel 06-39148633 of stuur een e- mail naar maartenenleonie@hotmail.com

Meer berichten