Logo rijnpost.nl


Het docententeam van de VU en een leerling met hun welverdiende PLUIM
Het docententeam van de VU en een leerling met hun welverdiende PLUIM (Foto: Stichting Op Eigen Tenen)

Musicalgroep autisme-vriendelijk

Stichting Op Eigen Tenen heeft een PLUIM uitgereikt aan het docenten team en de leerlingen van de musicalgroep van de Volksuniversiteit Veenendaal. Op Eigen Tenen wil mensen met en zonder autisme met elkaar verbinden. Om dit te stimuleren delen zij PLUIMEN uit voor autismevriendelijke projecten.

Veenendaal - Het was een feestelijke avond. Na maanden te zijn ondergebracht op een noodlocatie kon de musicalgroep hun voorstellingen geven in hun “eigen” zaal in het Spectrum. De bezoekers konden twee keer genieten van de voorstelling “IJsengel”. Een spannende humoristische musical over een dorp waar iedere 50 jaar mensen verdwijnen.

Bij de musicalgroep van de Volksuniversiteit is ieder kind welkom, met of zonder autisme. Marthie Overeem schrijft zelf de musical waardoor ieder kind de kans krijgt om te stralen. Door de open houding van de docenten kunnen de kinderen zichzelf zijn en is er een ongedwongen gezellige sfeer. Daarin staat met elkaar plezier maken voorop.

Het eindresultaat was een geweldige musical die tweemaal werd beloond met een staande ovatie.

Aan het einde van de avond werd het extra feestelijk toen het docenten team en een leerling een PLUIM ontvingen van Stichting Op Eigen Tenen.

Meer berichten

Shopbox