Logo rijnpost.nl


Steven Brunswijk
Steven Brunswijk (Foto: De Lampegiet)

Steven Brunswijk in Theater De Lampegiet

Veenendaal - Wanneer ben je nou helemaal jezelf? Dit is de vraag die Steven Brunswijk, alias de Braboneger, zich afvraagt in zijn voorstelling 'Als ik mezelf kon zijn'. De voorstelling is woensdag 30 mei in Theater De Lampegiet. 

Stevens Brunswijk is zichzelf en laat zijn ware aard zien. De Braboneger werd in een klap landelijk bekend door zijn optreden in The Roast of Gordon. Hij zegt graag wat hij denkt. Waarom doen we dat niet in onze maatschappij? Als iemand zijn kind slaat in de supermarkt, waarom zeggen we niets? Wanneer ben je nou helemaal jezelf?

Dit zijn vragen die Steven Brunswijk zich stelt in zijn voorstelling Als ik mezelf kon zijn. Als iedereen kon zeggen wat hij of zij wil zonder consequenties en zonder schaamte zou de wereld er heel anders uit zien. Regels zijn goed maar ze belemmeren ook onze vrijheid. Daarom gaat de Braboneger dieper in op deze gevoelens en laat mensen tijdens zijn voorstelling hun ware aard zien.

De voorstelling begint om 20.00 uur en kost € 17,50 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 –13:00 uur de balie van het theater

1 reactie
Meer berichten
Shopbox