Gezelligheid troef op de open dag van Buitenzorg. (Archieffoto: Buitenzorg)
Gezelligheid troef op de open dag van Buitenzorg. (Archieffoto: Buitenzorg)

Traditionele open dag bij Buitenzorg

Veenendaal - Op zaterdag 19 mei wordt het weer een traditionele feestelijke dag bij Buitenzorg aan het Ruisseveen in Veenendaal-west.

Een woordvoerster laat weten: ''Voor deze feestdag staan op onze locatie aan het Ruisseveen, ook dit jaar, veel leuke activiteiten gepland.
Kom met uw kinderen naar Buitenzorg en laat ze genieten van onder meer de springkussens, grabbelton en suikerspinnen. De huifkar zal de hele dag rondjes rijden door de wijk. Je kunt je eigen smoothies maken door te fietsen op de smoothiefiets.''
Kinderen kunnen worden geschminkt. Iedereen kan meedoen met een spannende en leerzame speurtocht in onze tuin. Daar worden weer planten verkocht tegen echte Buitenzorg-prijsjes.
Er zal een Jeu de Boules wedstrijd gehouden gaan worden. Onder het genot van een drankje en een hapje kan men het geluk beproeven met het rad van fortuin. Er zijn veel mooie prijzen te winnen. De opbrengst van de dag komt ten goede van de activiteiten van Buitenzorg.

In en rondom het gebouw staat er die dag dus van alles te gebeuren. Vrijwilligers laten graag zien wat er zoal te beleven valt bij Buitenzorg. Binnen kan men ook nog genieten van diverse heerlijkheden en de verkoop van onder meer prachtige kaarten en armbandjes gemaakt door een aantal van de vaste bezoekers. De open dag is tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Meer berichten