Boerin Saskia uit Amerongen doet mee aan Boer zoekt Vrouw. (Foto: KRO/NCRV)
Boerin Saskia uit Amerongen doet mee aan Boer zoekt Vrouw. (Foto: KRO/NCRV)

Saskia uit Amerongen doet mee aan Boer zoekt Vrouw

Amerongen/Beneden-Leeuwen - De boeren en boerinnen die meedoen aan het komende seizoen van Boer zoekt Vrouw zijn bekend gemaakt. Twee daarvan komen uit deze regio: boer Wilfred en boerin Saskia. Dat is zondagavond bij de introductie van het nieuwe seizoen bekend gemaakt.

Saskia (53) runt een geitenhouderij in Amerongen. De boerin verloor 14 jaar geleden haar man en voedde sindsdien haar drie zonen alleen op. Dat zijn inmiddels ferme kerels, wat haar de tijd en rust geeft om op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. Wilfred (43) uit Beneden-Leeuwen zit in de koeien. Ondanks een pijnlijke ervaring op relatiegebied, blijft hij op zoek naar die ene, ware liefde. De boeren en boerinnen zijn voorgesteld en wachten nu op brieven. Het vervolgt van dit tiende seizoen begint in september op NPO1.

Saskia stelt op de website van Boer zoekt Vrouw dat zij iemand zoekt ''om leuke dingen mee te doen, op vakantie te gaan. Iemand bij wie ik me thuis voel, bij wie ik mezelf kan zijn en dat ik niet meer alleen ben.'' En op de vraag 'Hoe ziet je ideale dag met je partner eruit?, zegt ze: ''Samen wakker worden, ontbijtje op bed en dan samen er op uit, slenteren in een stad of de sauna vind ik fijn. En daarna lekker eten. Er staat nog heel veel op mijn lijstje! Praag, Berlijn, Londen, daar ben ik allemaal nog nooit geweest. En ik zou graag een keer naar het noorden: Stockholm, Oslo.''

Meer berichten