Foto: Victor Schutijser

Gluren op de Heuvelrug 2018: artiesten en huiskamers gezocht!

Regio - Op zondagmiddag 25 november vindt de derde editie van het huiskamerfestival Gluren op de Heuvelrug plaats. De afgelopen 2 edities waren een groeiend succes, met de tweede keer ruim 35 huiskamers en artiesten die mee deden in Driebergen, Doorn en Leersum. Een derde editie kan dan ook niet uitblijven.

De organisator van dit huiskamerfestival is Joyce Delpeut, cultuurcoach van de Utrechtse Heuvelrug. Zij hoopt dat deze derde editie daadwerkelijk een “Heuvelrugbreed” evenement gaat worden. Vandaar deze oproep aan alle huiskamer eigenaren en artiesten in de hele Heuvelrug om zich aan te melden!

Het culturele huiskamerfestival geeft beginnend en gevestigd talen de kans zich aan een breed publiek te presenteren. In de dorpen zijn er op zondagmiddag kleinschalige optredens te zien in de intieme sfeer van huiskamers, bij de plaatselijke horeca en buitenplaatsen.

De inschrijving voor de derde editie is geopend en er is ruimte voor alle expressieve vormen van kunst en cultuur. Voorwaarde is wel dat een optreden niet langer dan 25 minuten duurt en het moet qua attributen en decor passen in de kleine setting van een huiskamer.

Heeft u een grote woonkamer, schuur of garage en wilt u een middag ‘theater’ zijn, meld u dan aan! Dan kan door een mail te sturen naar Joyce Delpeut, cultuurcoachuh@bibliotheekzout.nl of tel. 0615252426

Meer informatie vindt u op: www.bibliotheekzout.nl/glurenopdeheuvelrug of www.facebook.com/glurenopdeheuvelrug

Meer berichten