Foto: Dick Gijsbertsen

Voetbalquiz van G.V.V.V. zorgt voor vol clubhuis

Op vrijdagavond 18 mei wordt alweer de negende editie gehouden van de ondertussen fameuze voetbalquiz van G.V.V.V. 

Veenendaal - Een record aantal deelnemers - maar liefst 56 duo’s - gaan zich aan de tand laten voelen over allerlei mogelijke triviale zaken die met de belangrijkste bijzaak in het leven, namelijk voetbal, te maken hebben. Althans de organisatoren gaan er vanuit dat de 111 mannen en 1 vrouw zich om die reden hebben opgegeven.
Met de deelname van één dame, die zich dus zogezegd in het hol van de leeuw gaat begeven, wordt tevens geschiedenis geschreven, want nog nooit eerder ging iemand van het vrouwelijk geslacht deze uitdaging aan bij G.V.V.V.

Deze quiz is door sponsoring van businessclub Vallei & Rijn en het bestuur van G.V.V.V. vanaf het begin altijd open en gratis geweest. Dat wil zeggen dat ook niet leden van de voetbalclub van harte welkom zijn en dat er geen inschrijfgeld wordt geheven.
Mede dat uitgangspunt, de vorm waarin de vragen zijn opgesteld, de mix van meerkeuze-, open- en fotovraagstukken, heeft er voor gezorgd dat in de loop der tijd deze voetbalquiz een stevige reputatie heeft opgebouwd in Veenendaal en omstreken. Maar ook van buiten de provinciegrenzen weten de voetbal liefhebbers/kenners het clubhuis van G.V.V.V. ondertussen prima te vinden.

De 13 hoogst geëindigde duo’s winnen prijzen zoals voetbalboeken, shirtjes, ballen of een flesje wijn.
 

Meer berichten