Een voorbeeld hoe de vernieuwde winkel er straks zal uitzien.
Een voorbeeld hoe de vernieuwde winkel er straks zal uitzien.

Heropening Aldi in centrum Veenendaal

Veenendaal - Op vrijdag 20 april wordt om 08.30 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan Scheepjeshof feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Joeri Smits. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

In verband met de verbouwing is dit filiaal sinds 6 april gesloten. Tijdens deze verbouwing zijn de klanten van harte welkom bij het Aldi-filiaal aan Dr. Slotemaker de Bruïnestraat in Veenendaal.
De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met een kraskaart. Op de kraskaart staat gegarandeerd een aantrekkelijke prijs vermeld: bijvoorbeeld een tablet, een professionele gasbakplaat of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Trots

Op de openingsdag van 20 april is het in het gehele winkelcentrum gratis parkeren. Vanaf 21 april ontvangen klanten bij besteding van € 20 bij de vernieuwde Aldi een parkeerkorting aan de kassa van 45 minuten.
Filiaalleider Joeri Smits: "Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie nieuwe filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel "nieuwe stijl" kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Veenendaal. We heten iedereen van harte welkom."
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag en de dag na opening een Foodtruck in het winkelcentrum. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam
mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats
van schadelijke koudemiddelen. Papier en folie worden 100% gerecycled. De vernieuwde winkel aan het Scheepjeshof 40 beschikt over zo'n 470 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en zondag van 13.00 tot 18.00 uur.

Meer berichten