Frans Mulder
Frans Mulder (Foto: Frits Schroeder)

Frans Mulder vertelt en zingt… in De Lampegiet.

Veenendaal - Frans Mulder vertelt en zingt tot ‘ie purper ziet. Frans Mulder schrijft zijn hele leven al liedjes. Ook schrijft en schreef hij conferences, sketches en verhalen voor onder andere Simone Kleinsma, Angela Groothuizen, Karin Bloemen, Gerrie van der Klei, Purper, Adèle Bloemendaal en Willem Nijholt. Woensdag 16 mei is Frans Mulder te zien in Theater De Lampegiet in Veenendaal.

Frans Mulder, bekend van theatergroep PURPER, vertelt intiem en zonder enige opsmuk in zijn programma ‘…Tot ie PURPER ziet…’ over de ups, downs, tops en flops in zijn professionele maar ook persoonlijk leven. Dit doet hij met zoveel humor en zelfspot dat er, ondanks de intieme setting, regelmatig hilarische lachsalvo’s opklinken en het publiek van de ene verbazing in de andere valt. Openhartig, geestig, scherp en vaak onthutsend eerlijk deelt Frans, met als leidraad een aantal korte maar veelzeggende anekdotes over de oorlogservaringen van zijn vader, zijn visie op zijn eigen en ons aller leven. Daarnaast zingt hij een aantal van zijn mooiste liedjes (o.a. ‘Zeilen op de wind van vandaag’ en ‘Jaloezie’).

De voorstelling begint om 20:15 uur en kost € 17,50 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 –13:00 uur de balie van het theater.

Meer berichten