De 3 J's in Theater De Lampegiet

10-Jarig Jubileum
10-Jarig Jubileum (Foto: 3J's)

Veenendaal - 10 jaar, 9 albums en 10 theatertours. Voor Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte is het precies 10 jaar geleden dat ze landelijk uitgingen met hun eerste single. Vrijdag 11 mei, 10 jaar later, staan ze in Theater De Lampegiet met hun 10-jarig jubileum.

In 2008 zetten de 3JS hun eerste voorzichtige stappen op de theaterpodia. De songs die ze schreven hadden vaak een folky-basis van akoestische gitaren, viool en accordeon en de spitsvondige teksten verdienden een luisterend oor. Ideale muziek voor in het theater. In tien jaar tijd volgden er 9 albums en tien verschillende theatertournees, waarvoor het Nederlands publiek trouw ieder jaar opnieuw in de grote zalen van Nederland kwam kijken. In deze jubileumshow blikken de 3JS muzikaal en verbaal terug op alle voorgaande shows… en het gaat verder.

De voorstelling begint om 20:00 uur en kost € 29,50 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 –13:00 uur de balie van het theater.

Meer berichten