A JE TO!
A JE TO! (Foto: Buurman & Buurman)

Buurman & Buurman in De Lampegiet

VEENENDAAL - De populairste buurmannen van het land zijn terug. Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop! Zaterdag 12 mei in Theater De Lampegiet.

Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…? Voor de 4e maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de voorstelling A JE TO!.

Kom na afloop van de voorstelling van 16.00 uur pannenkoeken eten! Onbeperkt pannenkoeken en een glas ranja voor € 8,50 per persoon.

Er zijn twee voorstellingen. De voorstellingen beginnen om 14:00 en om 16:00. De tickets kosten € 18,50 per persoon en er is een speciale kinderprijs van €16,50 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 –13:00 uur de balie van het theater.

Meer berichten