Van links naar rechts: Jantine, Bas en Bert van Hardeveld
Van links naar rechts: Jantine, Bas en Bert van Hardeveld (Foto: -)

120 jaar Van Hardeveld in Veenendaal: complete metamorfose én feestje

Veenendaal - De afgelopen maanden is hard gewerkt bij Jac. van Hardeveld – Kwaliteit voor Kantoor. Een grote verbouwing van de showroom stond op stapel en op een onzichtbare manier werd gewerkt aan een nieuwe positionering. Hardeveld 4.0 is een feit. Op 15 maart 2018 wordt het nieuwe inspiratiehuis en de vernieuwde focus gepresenteerd tijdens een feest voor klanten, leveranciers, familie en vrienden. Ook wordt stilgestaan bij het 120-jarig bestaan van het bedrijf.

Tijdens de ceremonie wordt het stokje overgedragen van de derde op de vierde generatie. Bert van Hardeveld is sinds 1974 actief binnen het bedrijf en geeft de leiding over aan zijn zoon en schoondochter, Bas en Jantine van Hardeveld. Bert: “Een mooi moment om afscheid te nemen, als klanten, leveranciers en andere betrokkenen bij elkaar zijn.”

Verbouwing

In 120 jaar is Van Hardeveld diverse keren verhuisd. Bij de laatste verhuizing, van de Hoofdstraat in Veenendaal naar de Arkeneel, is een fraaie showroom neergezet. Die ruimte is prima geschikt voor een inspiratiehuis. Dat nieuwe inspiratiehuis biedt klanten inspiratie, vitaliteit, ontwerp en advies als het gaat om gezond werken. De afgelopen maanden is met samenwerkingspartners nagedacht over een nieuwe indeling. Bas van Hardeveld: “Juist op zo’n moment zie je de kracht van de bouwkolom: wat begint met een idee is enkele maanden later realiteit. Alle partijen werkten goed samen, zodat we de 15e maart ook een kant en klaar inspiratiehuis kunnen presenteren aan onze gasten. Overigens is dit fase 1 van onze verbouwing. Er volgt nog een fase 2.”

Stadsakkers

Gasten die 15 maart naar Van Hardevelds jubileumfeest komen, zijn van tevoren gevraagd een donatie te doen aan het project Stadsakkers Veenendaal. Deze moestuin, waarvan de opbrengst bedoeld is voor de Veenendaalse Voedselbank, wordt gerund door vrijwilligers. De donaties van de gasten wordt aangevuld met een donatie van Hardeveld 4.0. “Ons 120-jarig bestaan wordt zo een feestje waar allerlei gezinnen in Veenendaal van meeprofiteren. Dat geeft een goed gevoel!”, aldus Bas van Hardeveld.

Meer berichten
Shopbox