Foto: Petra Barten

Handen uit de mouwen tijdens NL doet bij Parousie

Scherpenzeel - Vrijdag 9 Maart heeft Stichting Parousie aan de Vlieterweg in Scherpenzeel opnieuw meegedaan aan NLdoet. De stichting is een beschermende woonvorm voor mensen met psychiatrische problematiek. Met veel vrijwilligers werd er gezellig geklust aan het omheinen van de moestuin, het timmeren van bijenkasten, grote schoonmaakklussen in de woningen, verven van muren. Deze keer was er ook een high tea georganiseerd en konden verschillende bewoners hun haren laten knippen. De geslaagde dag zorgt voor het weerzien van verschillende vrijwilligers.

Bedrijven, vrijwilligers en bewoners van Parousie gingen aan de slag tijdens NLdoet. Vele handen maakten licht werk! Met een financiële bijdrage van het Oranjefonds kon de moestuin omheind worden. Met het timmeren van bijenkasten en verschillende andere buitenklussen, was er genoeg werk te doen. Ook hebben de woonkamers van Parousie de voorjaarsschoonmaak glansrijk doorstaan!

Verwenmomenten

Vrijwilligers en bewoners zorgden voor wat lekkers bij de koffie en ook dat er tussen de middag een heerlijke lunch klaar stond. De broodjes en de soep waren gesponsord. Twee woonkamers kregen een fris en helder nieuw kleurtje op de muur. Er waren ook verwenmomenten voor de bewoners: even langs bij de kapster en een high tea. Plaatselijke en regionale bedrijven toonden hun betrokkenheid door middel van sponsoring, zoals: Sterk schilderwerk, supermarkt Albert Heijn, Smaak idee, Mix e-free, Bakker Bos, Bakker Mulder, Choco&Zo, Landrust, eierhandel van Raai en Adriaan de Kaasboer.

De sfeer zat er goed in, het was gezellig en samenbindend om zo met elkaar de handen uit de mouwen te steken! We danken de vrijwilligers, bewoners, begeleiding en bedrijven hartelijk voor hun inzet en bijdragen.

Meer berichten
Shopbox