Kunst is lang, leven is kort... (Foto: Sander van Laar, Pixellaar Fotografie)
Kunst is lang, leven is kort... (Foto: Sander van Laar, Pixellaar Fotografie)

Expositie 'De Kunst is lang' voor uitvaart Erik Ottink

Veenendaal - Vanaf augustus 2017 is bekend, dat Erik Ottink ernstig ziek is. Hij verblijft momenteel al een paar weken in het hospice.

Hij heeft de laatste jaren veel gewerkt als vrijwilliger bij buurthuizen in Veenendaal en betekent veel voor de SP, waar hij vierde op de lijst staat.
Veel mensen kennen hem als iemand die erg betrokken is. Zijn laatste wens is om op een natuurbegraafplaats te worden begraven, maar de polis is bij lange na niet dekkend.
Om deze wens uit te laten komen, is een inzamelingsactie van start gegaan. Zo kan er geld gegeven worden, was er op 11 maart een benefietconcert in Doetinchem en op zaterdag 17 maart worden spullen verkocht bij de Kleine Beurs op de Jan Steenlaan.

Kremerart

Joyce Kremer van Kremerart in Veenendaal exposeert vanaf 16 maart in de Music & Art Gallery op de Brouwersgracht.
De volledige opbrengst van deze verkoopexpositie is bestemd voor de inzamelingsactie. Ze werkt vaak met olieverf en laat zich inspireren door sprookjes en mythen, mens en dier. Verder kan iedereen genieten op JZZ aan de Gracht op zondag 25 maart in de galerie. Apple Jazz speelt muziek van 14.30 tot 16.00 uur.
De expositie is tot en met 31 maart. Er zijn ook werken van andere kunstenaars te bewonderen.
Openingstijden Music & Art Gallery: woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en zondag 25 maart van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten
Shopbox