Een indruk tijdens het speeddaten. (Foto: PR)
Een indruk tijdens het speeddaten. (Foto: PR)

Speeddaten leverde waardevolle connecties op

Veenendaal - Donderdag 8 maart waren de leden van De Veensche Businessclub te gast bij Crossbow Coffee, met als gastheer Henk van der Weijden, directeur-eigenaar, voor een speeddate sessie.

Elkaar beter leren kennen door speeddating was het thema. People buy from people, not from businesses. Onder leiding van speeddate coach Linda Lex werden de ondernemers ingedeeld en hielden ze een effectieve elevator pitch. De ondernemers hadden zich goed voorbereid en luisterden goed naar elkaar. Jeroen van Daily Workwear: "Ik was er lang van overtuigd dat dit een effectief middel is voor de ondernemers, maar het is ook leuk dat, nu we napraten met elkaar met een drankje en een hapje, je dat gevoel ook echt hebt".

Verder helpen

Rene Pfeiffer, voorzitter van De Veensche Businessclub geeft aan: "Wij willen de ondernemers verder helpen met hun business. Ik vind het mooi om te zien dat de speeddate sessie hier een goed middel voor is: we weten gewoon weer een stuk meer van elkaar!" Henk van der Weijden vertelde over de ontwikkelingen van Crossbow Coffee (voorheen JeDe). Crossbow Coffee is zakelijke koffie voor bedrijven die houden van kwaliteit, goede koffie en uitstekende service.
Het volgende event voor de leden is de Stadsderby tussen VRC-Veenendaal op zaterdag 31 maart.
Rondom de wedstrijd wordt een mooi arrangement georganiseerd voor businessleden.

Meer berichten