Een aanval van GVVV op het doel van FC Lissen. De ploeg van trainer Niek Oosterlee had weinig moet de bollenstreek voetballers. Het won het treffen met 2-0, maar had veel hoger moeten uitvallen. (Foto: Henk Jansen)
Een aanval van GVVV op het doel van FC Lissen. De ploeg van trainer Niek Oosterlee had weinig moet de bollenstreek voetballers. Het won het treffen met 2-0, maar had veel hoger moeten uitvallen. (Foto: Henk Jansen)

GVVV zakelijk langs FC Lisse

Veenendaal -GVVV boekte een zakelijke 2-0 overwinning op het bezoekende FC Lisse. Maar het die zakelijkheid nog meer cachet kunnen geven als de vele kanen, waarvan een aantal 100 procent kansen in doelpunten had omgezet. Het bleef echter bij 2-0. Het publiek zag een een niet al te beste wedstrijd, waarin de gasten uit de bollenstreek maar weinig tegenstand boden.

FC Lisse, de oude ploeg van Niek Oosterlee, de huidige trainer van de Veenendaalse Tweede Divisionist had geen last van sentimenten hebben gevoeld als zijn ploeg met grote cijfers de partij gewonnen had. Het bleef slecht bij twee doelpunten. GVVV trad in haar thuiswedstrijd aan zonder de geschorste Roy Terschegget. De dragende speler, die goed in vorm is. De nummer drie van de ranglijst lieten de gasten uit Lisse het spel maken. Voor zover van maken sprake was. GVVV stoorde op eigen speelhelft. FC Lisse probeerde het in de eerste minuten met wat lange ballen naar voren. Meestal richting de linkerflank. Maar meer dan zo nu en den dan hoekschop, die ongevaarlijk bleken, zat er niet.

Vuisten

De thuisploeg had al in de 5e minuut de score kunnen opeen. Van dichtbij zag Jeremy de Graaf zijn schot op de vuisten van de FC- doelman weer het veld inspringen. Bleek was het spel van FC Lisse. Het was GVVV dat kleur gaf aan de wedstrijd. Danny de Leeuw ontpopte zich als de beste speler van de wedstrijd. Niet alleen wat zijn acties betrof, maar ook zijn loopvermogen. Constant in beweging zijn. Elke door hem geplaatste pass kwam aan. Hij bekroonde zijn optreden met het tweede doelpunt van 'de blauwen'. Soufiane Laghmouchi had GVVV in de 37ste minuut op een 1-0 voorsprong gezet. Wat tevens de ruststand was.

Meer berichten
Shopbox