DOVO op deze foto in actie tegen ONS Sneek, hield aan de uitwedstrijd tegen dezelfde tegenstander een punt over. De partij eindigde in een 2-2 gelijkspel. Zaterdag speelt De Panhuis ploeg thuis tegen Almere City FC. (Foto: Henk Jansen)
DOVO op deze foto in actie tegen ONS Sneek, hield aan de uitwedstrijd tegen dezelfde tegenstander een punt over. De partij eindigde in een 2-2 gelijkspel. Zaterdag speelt De Panhuis ploeg thuis tegen Almere City FC. (Foto: Henk Jansen)

Pakt DOVO thuis tegen tegen Almere City FC drie punten?

Veenendaal - DOVO was in haar uitwedstrijd bij ONS Sneek op weg naar een driepunter. Een zo gewenste zege na al die verspeelde punten in thuis- en uitwedstrijden. Tot drie minuten voor tijd leidde de ploeg van trainer Gert Kruys in het Friese Sneek met 3-2. Maar moest helaas in blessuretijd de gelijkmaker van de thuisploeg incasseren. Het werd slecht een punt, maar dat moer de Veenendaalse Derde Divisionist toch sterken voor de thuiswedstrijd tegen Almere City FC, die zaterdag op sportpark Panhuis wordt gespeeld.

Tot twee keer maakte de Veenendaalse ploeg een opgelopen achterstand goed. Leon Toonen zorgde met zijn twee doelpunten dat de zaak weer gelijk getrokken werd. Daarmee bereikte de oud speler van het Rhenense Candia'66 een mijlpaal. Hij maakte zijn honderdste doelpunt voor de Veenendalse ploeg. Door Bas Mooij nam DOVO vlak voor tijd een 3-2 voorsprong. Eindelijk leek de zon weer door te breken voor de ploeg van tGert Kruys, maar ONS Sneek wist in blessuretijd alsnog de gelijkmaker te scoren.

Fikse Tik

De Merino's kreeg een fikse tik op de neus. Het verloor met grote cijfers bij DHSC. Na negentig minuten stond er en 5-1 uitslag op het scorebord. De ploeg van trainer Henne Oostermeijer moet op zijn tellen gaan passen, want een plek in de onderste regionen dreigt. Delta Sport'95, dat in de degradatiezone staat, komt zaterdag 17 maart naar sportpark De Groene Velden 1 in Veenendaal. Winst is geboden voor De Merino's. De partij in Veenendaal kent een aanvangstijd van 14.30 uur. De Valleivogels kreeg ze in eigen huis van de riem. De Scherpenzeel 2e klasser (Oost G) ging op eigen veld na ween 5-0 nederlaag tegen FC Horst met het schaamrood van het veld. Voor zaterdag staat de derby tegen vv Renswoude op het programma. vv Renswoude is bezig uit het dal te klimmen waarin het zo lange tijd zat. Na twee twee overwinningen op rij werd verdienstelijk gelijkgespeeld bij Blauw Geel'55, dat zich ophoudt in de subtop van de 2e klasse G. Het werd een 1-1 uitslag. Naar de derby tussen vv Renswoude en De Valleivogels wordt in beide supporterskampen meer dan reikhalzend uitgekeken.

Goede zege
Veenendaal

Veenendaal - vv Veenendaal boekte een goede zege op het Nijmeegse Uni vv. De ploeg van trainer Arco van Elst wist op eigen veld vier keer te scoren en incasseerde zelf geen enkel doelpunt. vv Veenendaal bezet momenteel de tweede plaats op de ranglijst, achter het Groesbeekse De Treffers, dat zes punten meer heeft. Die achterstand kan door de ploeg van sportpark De Groene Velden 2 zaterdag tot drie punten worden teruggebracht. In Groesbeek staat het treffen tussen beide ploegen op het programma. Bij winst van de Veenendalers keert de spanning dan weer terug in de 3e klasse A (Oost).

Advendo'57
wint bij SKV

Ederveen - Een knap staaltje haalde Advendo'57 uit door op sportpark De Zoom in Wageningen SKV met 1-0 te verslaan. Na een aantal wat mindere weken dus weer een goede uitslag voor de ploeg van trainer Jan Fluit. Redichem komt zaterdag op bezoek. Redichem was lange tijd de gedoodverfde titelkandidaat en wil graag weer die status hebben. Advendo is er alles aan gelegen om dat te verhinderen.

Meer berichten
Shopbox