Foto: De Lampegiet

10-jarig jubileum Crazy Piano's in De Lampegiet

Veenendaal - Crazy Piano’s weten als geen ander hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten en dat was te zien vorig seizoen! Voor iedereen die dát feestje gemist heeft of het nog een keer wil meemaken, komen ze dit jaar terug. De zingende, swingende, uitdagende, humoristische muzikanten op de drum, saxofoon en brandweerrode piano’s maken er weer een muzikale rollercoaster van. Donderdag 29 maart in Theater De Lampegiet.
Dit seizoen vieren ze hun 10-jarig bestaan in het theater en verzamelen hiervoor de aller- aller- allergrootste hits. Ze komen met een spetterend nieuw jubileumprogramma. Een spectaculaire show waarbij stilzitten echt onmogelijk is. Alle zintuigen worden ingezet voor een zinderende muziekavond. Een muzikaal hoogstandje geschikt voor jong en oud, als je maar van muziek houdt.
De voorstelling begint om 20:00 uur en kost € 27,50 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 –13:00 uur aan de balie van het theater.

Meer berichten
Shopbox