Foto: Team Veenendaal

Fysiotherapeuten partners van Team Veenendaal

Vier grote fysiopraktijken uit Veenendaal hebben de handen ineen geslagen als partners van Team Veenendaal. De praktijken Neder Veluwe, PMI Rembrandt, Holtslag en Scheepjeshof hebben samen een groot deel van de prestatiesporters onder behandeling en verbinden hun namen aan Team Veenendaal.

De vier praktijken werken al langer samen: "Iedere praktijk is actief in de sport en een groot deel van de prestatiesporters staat bij één van onze praktijken onder behandeling. We werken veel samen en nu slaan we de handen ineen als partners van Team Veenendaal. Zo helpen we prestatiesporters een stapje verder", aldus Arie Brouwer van fysiopraktijk Scheepsjeshof.

Groei

Team Veenendaal groeit. "We lanceerden Team Veenendaal in juni vorig jaar en ontvingen in 2017 al 28 aanvragen voor ondersteuning. We ondersteunden 26 prestatiesporters, drie teams en drie (inter)nationale evenementen. We kijken tevreden terug op het eerste jaar en het is goed om te zien dat samenwerking ons verder brengt.", aldus Frank Hafkamp, directeur Sportservice Veenendaal

Meer berichten