De Merino's kon geen vuist maken in haar uitwedstrijd tegen Sliedrecht. De ploeg van trainer Henne Oostermeijer verloor de partij met 4-0. (Foto: Henk Jansen)
De Merino's kon geen vuist maken in haar uitwedstrijd tegen Sliedrecht. De ploeg van trainer Henne Oostermeijer verloor de partij met 4-0. (Foto: Henk Jansen)

vv Veenendaal tegen sv Panter

Veenendaal - Een fikse tegenvaller voor De Merino's. De ploeg van trainer Henne Oostermeijer was de herstart van de competitie begonnen met een goede zege, maar ging afgelopen zaterdag met 4-0 ten onder bij Sliedrecht. Voorbij is de weg omhoog richting de subtop in de 1e klasse C (Zuid). Wil de Veenendaalse ploeg niet te ver afdalen op de ranglijst dan dient de komende weken punten te gaan ;pakken. Te beginnen zaterdag 10 februari als het een uitwedstrijd speelt tegen LRC.

In de 2e klasse G (Oost) stond er een heuse derby op het programma. Die tussen vv Scherpenzeel en vv Renswoude. Eerstgenoemde ploeg strijd volop mee voor de titel in genoemde klasse, terwijl vv Renswoude onderin een hevige strijd levert om aan het einde van dit seizoen niet te hoeven degraderen. vv Renswoude pakte vorige een dik verdiende zege en steeg vanwege een beter doelsaldo naar de derde plek van onderen. Een zege die met geroot gejuich begroet werd. Maar de ploeg werd in Scherpenzeel weer met de neus op de feiten gedrukt. Het verloor de partij met maar liefst 6-1. Een fikse tik. Om die te boven te komen de ploeg twee weken de tijd, want voor zaterdag staat er geen competitiewedstrijd op het programma. Dat geldt ook voor vv Scherpenzeel.

Derby

De Valleivogels, ook uitkomende in de 2e klasse G (Oost) pakte de volle winst bij Lelystad''67. Met 2-1 trok de ploeg aan het langste eind. Blauw Geel'55, de nummer drie van genoemde ranglijst is zaterdag de tegenstander van De Valleivogels. De derby wordt gespeeld in Ede begint om 14.30 uur. Als De Valleivogels de drie punten mee naar Scherpenzeel weet te nemen, dan sluit het aan bij de subtop.

In de 4e klasse H (West 1) staat voor zaterdag de Veenendaalse derby tussen vv Veenendaal en sv Panter op het programma. sv Panter zag haar uitwedstrijd bij Oranje sc Arnhem afgelast worden. vv Veenendaal had een slechte dag door met 2-1 bij laagvlieger Zelos te verliezen. Een onnodig verlies.

Weer zege
Advendo'57

Ederveen - Het Ederveense Advendo'57 is bezig aan een grote opmars in de 3e klasse A (Oost). De Ploeg van trainer Jan Fluit won ook de tweede wedstrijd na de winterstop. Uit bij vv Uni in Nijmegen werd een 3-0 overwinning geboekt. Als het zaterdag 10 februari ook de drie punten bij vv Dieren weet te pakken dan sluit het aan bij de subtop.

Winst
VRC

Veenendaal - VRC, ook uitkomende in de 3e klasse A (Oost) kan nog steeds naar boven kijken. De ploeg van trainer Kees van Rijswijk won het thuisduel tegen laagvlieger AZ2000 met 4-0. Voor de Racers staat er zaterdag geen competitiewedstrijd op het programma.

Verlies
Musketiers

Elst - vv Musketiers waar trainer Joop Vink er onlangs voortijdig de brui aan gaf, verloor met 5-2 bij SVF in Cothen. DVSA is zaterdag 10 februari de tegenstander van de Elsterse club. De wedstrijd wordt gespeelld op sportpark de Burgwal. Aanvang: 14.30 uur.

Meer berichten