De Veenendaalse Stichting Netwerk voor Jou maakt kans op een Appeltje van Oranje 2018. (Foto: PR)
De Veenendaalse Stichting Netwerk voor Jou maakt kans op een Appeltje van Oranje 2018. (Foto: PR)

Netwerk voor Jou Veenendaal: kans op Appeltje van Oranje 2018

Veenendaal - Stichting Netwerk voor Jou uit Veenendaal is kanshebber voor een Appeltje van Oranje 2018. De Appeltjes van Oranje worden jaarlijks uitgereikt door het Oranje Fonds.

Ze staan dit jaar in het teken van het thema Jong en sociaal ondernemend. 40 jonge initiatiefnemers die met hun initiatief zorgen dat anderen meedoen in onze samenleving maken kans op de prijs. Er kan tot 17 januari 23.59 uur gestemd worden via stem.oranjefonds.nl. Iedere stemmer maakt kans op 1.000 euro extra voor zijn of haar favoriete kanshebber.

Drie winnaars

Uit de in totaal 40 kanshebbers worden uiteindelijk drie winnaars gekozen na deze stemactie en een pitchdag. Zij ontvangen in mei tijdens een feestelijke bijeenkomst op Paleis Noordeinde in Den Haag de prijzen uit handen van Koningin Máxima. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 15.000 euro en een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix. De Appeltjes van Oranje is de jaarlijkse prijs van Oranje Fonds voor succesvolle sociale initiatieven die mensen betrekken bij de samenleving. Dit jaar draait de zoektocht voor de prijs om jonge mensen die iets zien gebeuren in de samenleving en in actie komen. Stichting Netwerk voor Jou biedt hulp en netwerk aan kwetsbare inwoners van Veenendaal. Iedereen kan iets betekenen voor een ander. Door middel van individuele hulpvragen en projecten voor diverse doelgroepen – zoals statushouders, ouderen, eenzamen en mensen met financiële problemen – motiveert Netwerk voor Jou met name jongeren om iets te betekenen voor een ander. Netwerk voor Jou werkt vooral via social media, waardoor hulpvragen snel worden opgelost. Over de stichting is een en ander te zien op: www.youtube.com/watch?v=hOXnQ79anGU. Stemmen op Stichting Netwerk voor Jou via stem.oranjefonds.nl/projecten/netwerk-voor-jou#vote

Meer berichten




Shopbox