Jan-Fotografie

Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal gelanceerd

Veenendaal - Maar liefst 200 leden en genodigden kwamen maandag 8 januari naar de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV). Het was een historisch moment, zo gaf voorzitter Wim Werkman aan. Door het samengaan van de Coöperatieve Verenigingen van de vijf Veenendaalse bedrijventerreinen en de Bedrijvenkring Veenendaal is een krachtig collectief met ruim 720 aangesloten bedrijven ontstaan. ‘Decentraal blijven we op de bedrijventerreinen doen wat van belang is voor de bedrijven daar en dat is zorgen voor een veilig, schoon, kwalitatief hoogstaand en goed bereikbaar bedrijventerrein. Centraal gaat het om belangenbehartiging richting bijvoorbeeld lokale en regionale overheden en positionering in de FoodValley’, aldus Werkman.

Hij benoemde een aantal uitdagingen voor 2018, waaronder het verkiezingsdebat in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, meer aandacht van de Provincie Utrecht voor het Utrechtse deel van de FoodValley (Veenendaal, Rhenen en Renswoude), het omschakelen naar circulair ondernemen, verbetering van de relatie arbeidsmarkt en onderwijs en het blijven stimuleren van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Vervolgens onthulde Wim Werkman samen met de voorzitter van het Platform Bedrijventerreinen René van Holsteijn het nieuwe logo en de nieuwe website www.boveenendaal.nl. En werd het glas geheven op een gezond en succesvol 2018, onder andere samen met burgemeester Piet Zoon.

Meer berichten