Tijdens de uitreiking van de prijs. (Foto: Jan-Fotografie)
Tijdens de uitreiking van de prijs. (Foto: Jan-Fotografie) (Jan-Fotografie)

BOOT ingenieurs wint MVO-prijs Veenendaal 2018

Veenendaal - Eén van de speerpunten van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) is het bevorderen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarvoor is onder andere de MVO-prijs Veenendaal door de BOV en de gemeente Veenendaal in het leven geroepen. Burgemeester Piet Zoon maakte tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de BOV bekend, dat de jury onder zijn leiding de MVO-prijs Veenendaal 2018 unaniem heeft toegekend aan BOOT organiserend ingenieurs. Een blij verraste Kees Boot nam de felicitaties, de oorkonde en het bijpassen beeldje in ontvangst.

Ambitie

‘De ambitie van BOOT is ‘waarde toevoegen aan een gezonde en inspirerende leefomgeving voor de mensen van nu en na ons’. Rentmeesterschap is een centraal begrip. Zij hebben deze gedachte verankerd in zijn bedrijfsprocessen en proberen dat steeds verder te ontwikkelen. BOOT initieert en stimuleert activiteiten gericht op een meer circulaire economie. Dit betreft zowel reguliere bedrijfsactiviteiten als vernieuwingen zoals het Madaster. Met een sterk circulair vernieuwd ontmoetings- en vergadercentrum is binnen het eigen bedrijfspand een prachtige en inspirerende ruimte gecreëerd.

Als lid van de commissie Duurzaam Ondernemen neemt Kees Boot persoonlijk het voortouw voor nieuwe circulaire activiteiten in Veenendaal,’ zo las burgemeester Piet Zoon voor uit het juryrapport. En hij besloot met: ‘BOOT Ingenieursbureau en in het bijzonder directeur Kees Boot weten Planet – People – Profit op een goede wijze te verbinden. Met passie en groot enthousiasme wordt dit uitgedragen, waarmee een voorbeeldfunctie wordt vervuld naar andere ondernemers.’

Meer berichten
Shopbox