De winnaars van het toernooi: de spelers van Installatiebedrijf Bouman.
De winnaars van het toernooi: de spelers van Installatiebedrijf Bouman.

Bedrijventoernooi VRC 'Knallend het jaar uit' werd een groot succes

Veenendaal - Zaterdag 31 december werd er op de sportvelden Spitsbergen door voetbalvereniging VRC in Veenendaal het eerste bedrijventoernooi op de buitenvelden georganiseerd, genaamd 'Knallend het jaar uit'. Het team van Installatiebedrijf Bouman werd de grote winnaar.

Op een leuke manier werden de bedrijven en bezoekers ontvangen op de rode loper omringd door veel auto's die door de sponsors waren neergezet. Nadat de bedrijven zich om 11.30 uur hadden aangemeld bij VRC in de kantine, kon er om 12.00 gestart worden met de wedstrijden die gespeeld werden op het hoofdveld en veld 3.

Veertien teams

In totaal hadden zich 14 teams ingeschreven voor het bedrijventoernooi bij VRC. Het toernooi stond in het teken om de bedrijven op een juiste manier in het zonnetje te zetten. Sportiviteit en gezelligheid stonden bovenaan. Maar de wil om dit toernooi te willen winnen voor jong als oud ging heel goed samen.
De wedstrijden werden gespeeld volgens de regels van het 35+ schema. Wedstrijden duurden 12 minuten en er waren twee poules van 7.
Een spannende finale tussen de oude generatie van VRC (Van Braak Accountants) en (Bouman) de nieuwe generatie eindigende in 0-0. Om een winnaar aan te wijzen was het noodzakelijk om penalty's te nemen.

Gelijk op

Tot de laatste penalty ging het gelijk op. Door het missen van de laatste penalty van Braak accountants kon Installatiebedrijf Bouman de wisselbeker in ontvangst nemen. Die is beschikbaar gesteld De Veensche Businessclub.
Inmiddels is de toezegging gedaan om volgend jaar de tweede editie door te zetten. De datum wordt nog bekend gemaakt. Voor alle deelnemers als toeschouwers was er de hele dag snert beschikbaar en aan het einde van de dag was er voor iedereen hutspot, boerenkool, zuurkool met worst en spek beschikbaar zodat iedereen voorzien was van een goede maaltijd. Er was een DJ een spetterend optreden van Marc Eman. De stemming zat er goed in.

Dank

Alex Admiraal, een van de organisatoren van het bedrijventoernooi 'Knallend het jaar uit', geeft aan: ''Het was echt een groot succes, we hebben een mooie en sportieve middag met elkaar beleefd. Ook de deelname en opkomst van 14 bedrijven met hun teams was super. En natuurlijk dank aan onze sponsoren die dit mede mogelijk hebben gemaakt".

Het bedrijventoernooi is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors
De Veensche Businessclub, UNICA fire safety, Huibers Electra, Van Braak accountants, V&L Transport, Docomar, Cateringservice 't Noorden, Pothof, BOMM smaakmakers, Deko Sign & Stuif Entertainment.

Meer berichten