Veenendaal on Ice officieel geopend

Veenendaal - Afgelopen zaterdag openden de wethouders Nermina Kundiç en Engbert Stroobosscher onder grote belangstelling de ijsbaan op het stadsstrand. Samen met alle vrijwilligers en sponsoren namen zij de ijsbaan in gebruik en werd er volop geschaatst. Veenendaal on Ice is een initiatief van Sportservice Veenendaal, Winkelstad Veenendaal en Gemeente Veenendaal. Zij hebben in samenwerking met heel veel partijen een grote ijsbaan met een gezellig horecapaviljoen neergezet. Voorzitter Ate Brouwer van Stichting Veenendaal on Ice bedankte tijdens de officiële opening alle vrijwilligers, sponsoren, Stichting Horeca, Schaatsclub De Greb en de serviceclubs. Tot en met 6 januari kan er worden geschaatst op de overdekte ijsbaan van 500m2 met echt ijs.

Blokken

De ijsbaan is open in blokken van 3 uur. Toegangskaartjes kosten €6,50 en zijn te koop bij de kassa van de ijsbaan. De toegangskaartjes zijn geldig voor één blok. Schaatsen kunnen worden gehuurd voor €2,50, maar eigen schaatsen meebrengen is ook mogelijk.

Naast de ijsbaan is een gezellig horecapaviljoen met schitterend uitzicht op de ijsbaan. Vanuit het horecapaviljoen wordt elke dag radio-uitzendingen verzorgd door Stadsradio Veenendaal. Stadsradio is te horen in de binnenstad en via de website winkelstadveenendaal.nl. Ook worden er regelmatig liveoptredens verzorgd in het horecapaviljoen.

Voor openingstijden en beschikbaarheid van de ijsbaan kunt u terecht op www.veenendaal-on-ice.nl.

Meer berichten