Logo rijnpost.nl


Sjoerd van Stokkum: ''Naast mijn uren als badmeester in zwembad de Vallei ben ik aangenomen voor de marketing en communicatie van Team Veenendaal. We draaien hier momenteel een project dat gericht is op het ondersteunen van prestatiesporters''. (Foto: Sanne Westerterp)
Sjoerd van Stokkum: ''Naast mijn uren als badmeester in zwembad de Vallei ben ik aangenomen voor de marketing en communicatie van Team Veenendaal. We draaien hier momenteel een project dat gericht is op het ondersteunen van prestatiesporters''. (Foto: Sanne Westerterp)

Sjoerd van Stokkum in Estafettestokje van Veenendaal: 'Ik werk waar mijn passie ligt'

Naam: Sjoerd van Stokkum
Geboren: 29 december 1992
Woonplaats: Veenendaal. Ik woon nu nog in West, maar verhuis volgend jaar naar een nieuwbouwhuis in Oost.
Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Ik ben net vijf jaar samen met mijn vriendin Marije. We hebben het gezellig thuis gevierd met wat lekkere hapjes van de slager.
Opleiding: Ik volg nu een master Communicatie en Organisatie in Utrecht en heb mijn HBO Communicatie in Ede al afgerond.


Huidige beroep: Naast mijn uren als badmeester in zwembad de Vallei ben ik aangenomen voor de marketing en communicatie van Team Veenendaal. We draaien hier momenteel een project dat gericht is op het ondersteunen van prestatiesporters. We helpen hen op de vlakken waar zij vastlopen en beoordelen met een toetsingscommissie of de aanvragen van deze prestatiesporters aan onze voorwaarden voldoen. Daarnaast is het ons doel om ieder jaar vier grote sportevenementen naar Veenendaal te halen, zoals onlangs EK frisbee voor jeugdspelers.
Leuk aan mijn werk: Ik ben gek op sport en kan dus binnen het vakgebied werken waar mijn passie ligt, dat vind ik super. Daarnaast vind ik het fijn om lokaal te werken.
Hobby's: Waterpolo, zeilen, duiken en tennis.
Verder actief: Ik ben vrijwillig bemanningslid bij de Eendracht, een 60 meter lang zeevarend zeilschip. Aan wal ben ik vertegenwoordiger van onze kwartiermeestercommissie in het bestuur.
Als ik wakker word: Dan ben ik meteen klaar voor de dag. Ik ga ontbijten met yoghurt en fruit en lees daar de app van de nos bij.
Ik heb een hekel aan: Ik heb een enorme hekel aan wachten. Afspraak is afspraak; dat heb ik nodig om structuur te houden.
Goed in: Ik help graag anderen.
Slecht in: Ik kan moeilijk 'nee' zeggen als mensen me wat vragen.
Dit zou ik over willen doen: Een jaartje minder op de middelbare school was wel lekker geweest!
Dit zou ik nog eens willen doen: In het najaar aan boord van een zeilschip stappen om in een ontspannen tempo de wereld over te zeilen en dan na een jaar terugkomen. Naast dat dit financieel een flinke uitdaging is, zou ik het mijn familie echter niet aandoen. En dus blijft het bij een mooie fantasie.


Stamcafé: Ik kom graag bij de Plantage, waar ik vroeger in de keuken heb gewerkt.
Favoriete vakantieland: Thailand is de afgelopen winter ontzettend goed bevallen.
Lelijkste plekje in Veenendaal: Ik denk niet meteen aan een plek, maar erger me wel aan veel achterstallig groenonderhoud.


Het mooiste plekje in Veenendaal: Wij zijn hier omringd door groen en ik denk niet dat iedereen zich het unieke daarvan beseft. Als ik kijk naar de bossen en weilanden in onze naburige plaatsen, dan vind ik dat echt mooi.
Het estafettestokje gaat door naar: André Merlijn, de eigenaar van reclamebureau Beeldenstorm. De mensen daar verzinnen zoveel originele ideeën die ook in Veenendaal hun uitwerking hebben. Daar lees ik graag meer over.

Meer berichten

Shopbox