Logo rijnpost.nl


Stoer Leer & Meer: Kunstenaar van de Maand in de Stadswinkel

Veenendaal - Stoer Leer & Meer maakt ook sieraden op maat omdat geen mens hetzelfde is. Deze sieraden maken wij met de hand in ons eigen atelier. Andere sieraden worden door ons met grote zorg uitgekozen en ingekocht. U kunt bij een aantal sieraden zelf kiezen en combineren. Ook passen wij heel regelmatig onze collectie aan, afgaande op de trends van het moment. De sieraden zijn op dit moment te zien en te koop in de Stadswinkel Veenendaal (Cultuurfabriek).

Materialen

Stoer Leer & Meer maakt gebruik van hoogwaardige metalen en natuurlijke materialen. De materialen die verwerkt zijn in de sieraden zijn gemaakt in de EU. De metalen zijn 100% nikkelvrij in de kleuren antiek zilver en rosé- en geel goud. De natuurlijke materialen bestaan uit hoge kwaliteit leerproducten, halfedelstenen, parels, parelmoer, geslepen glaskralen en Swarovski elementen.
Onze sieraden worden in eigen productie vervaardigd of heel scherp uitgekozen. De collectie is daarom steeds eigentijds en origineel. Het uiteindelijke resultaat kan afwijken in design, prentvorm of kleur van de sieraden die u op de afbeeldingen ziet. Daardoor is wel ieder sieraad uniek. Doordat wij de sieraden op bestelling/maat maken, is de levertijd wat langer. U heeft dan wel een perfect passend sieraad. Wij verzenden in de regel de sieraden binnen 5 tot 10 werkdagen.
Voor een goed totaalbeeld van Stoer Leer & Meer nodig ik u graag uit om onze webwinkel eens te bezoeken. www.stoerleerenmeer.nl
De sieraden zijn eveneens te koop bij de Stadswinkel in De Cultuurfabriek.

Meer berichten

Shopbox