Logo rijnpost.nl


Eerste internationale expo in de Music &Art Gallery

Veenendaal - Music & Art Gallery presenteert haar eerste internationale expositie. De Russische kunstenaar Natalya Egorova presenteert haar impressionistische schilderijen in de Gallery.

Natalya wil haar droombeelden een plek geven op het schilderij. Deze beelden zijn meer poëtisch dan reëel. Een mooi landschap, bloemen of voorwerpen kunnen dienen als compositie van een schilderij. Het belangrijkste onderdeel van haar schilderijen is de kleur. Bij het ontstaan van een schilderij kleuren de bewegingen van de lijnen als het ware de tonen van het schilderij.

Natalya: Met behulp van kleur kun je niet alleen natuurverschijnselen, schoonheid van bloemen en dingen uitdrukken. Maar ook je emotionele toestand en stemming.

In de lijnen van irissen en in de kleur van de knopen – de frisheid van de vroege ochtend, de verwachting van een mooie dag. In rode asters - het felle najaar en zonnige vruchten. In klaprozen en klokjesbloemen – de herinnering van de zomer. De natte regenlucht, zonneschijn, stukjes van gesprekken, straat of gewoon iets moois – uit alles wat je voelt verschijnt er het beeld van een schilderij. Kortom een verrassende vloed van sprekende kleuren.

Deze expositie is tot half november te bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00u-17.00u en op zaterdag 10.00u-17.00u. Music &Art Gallery is gevestigd aan de Brouwersgracht 9a, 3901 TK in Veenendaal.

Meer berichten

Shopbox