Logo rijnpost.nl


Jan Willem de Groot en Robin Koelewijn. (Foto: PR)
Jan Willem de Groot en Robin Koelewijn. (Foto: PR)

Vereniging en Businessclub DOVO: handen ineen

Veenendaal - Vrijdag 3 november wordt voor de eerste keer het DOVO Gala plaatsvinden. Tijdens deze spectaculaire avond is iedereen welkom die DOVO een warm hart toedraagt. Het uiteindelijke doel is een mooie avond, maar ook om geld in te zamelen voor de club.

Een aantal maanden geleden is tijdens een gezamenlijk overleg tussen Voetbalvereniging DOVO en Businessclub De Heuvelrug het idee ontstaan om iets groots te doen voor de club. Binnen de kortste keren ontstond het idee voor een Gala. "Om impact te hebben, is een samenwerking tussen de vereniging en de businessclub cruciaal. Daarom is ervoor gekozen om dit samen op te pakken", vertelt Jan Willem de Groot, voorzitter van voetbalvereniging DOVO.

Voorbeelden

Om van deze avond een succes te maken, is met een schuin oog naar andere voetbalverenigingen gekeken. Er zijn diverse voorbeelden van clubs die met succes geld hebben ingezameld op vergelijkbare events. "De succesfactoren voor een geslaagde veiling zijn mooie kavels en een professionele veilingmeester. Daar hebben we dan ook voor gezorgd". Aldus Robin Koelewijn, voorzitter van Businessclub De Heuvelrug. Tijdens het DOVO Gala maken diverse acts hun opwachting. Daarnaast worden er tijdens de avond diverse culinaire gerechten geserveerd.

Iedereen is welkom op het DOVO Gala. Voor meer informatie naar dovogala.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox