Logo rijnpost.nl


De selectie van SV Panter met de nieuwe sponsor. (Foto: Co Keulstra)
De selectie van SV Panter met de nieuwe sponsor. (Foto: Co Keulstra) (Foto: Job Verberne)

SV Panter in Veenendaal heeft een nieuwe hoofdsponsor

Veenendaal - SV Panter presenteerde zaterdag de selectie voor het seizoen 2017/2018 en tekende tevens een contract met hoofdsponsor Martens & Van Schuppen makelaars en Taxateurs. Voorzitter Jan van Alfen is trots op de sponsorcommissie en zeer content dat zij deze prachtige sponsor hebben binnengehaald.

"We zijn trots op deze sponsor", vertelt voorzitter Jan van Alfen. "Dat laten we blijken door grote reclamedoeken te plaatsen achter de doelen en boven de kantine. Ook bij de ingang maken we reclame voor deze Veenendaalse onderneming. De kleuren komen ook prachtig overeen." Hoofdtrainer Ronald de Roos kan dit seizoen beschikken over een brede selectie. Er zijn er enkele weggegaan, maar er zijn ook drie spelers bijgekomen. Tevens is de bijna complete A-2 junioren van DOVO overgestapt naar de Panter. Zij gaan voor het grootste deel het 2e elftal vormen.

Drie jaar

Marco van de Pol van de sponsorcommissie: "Ik heb contact gezocht met Van Schuppen Makelaars en na enkele goed verlopen gesprekken waren ze bereid om voor 3 jaar met ons in zee te gaan. Onze vorige hoofdsponsor is ermee opgehouden en we zijn erg dankbaar dat Van Schuppen Makelaars deze belangrijke plaats voor de club, heeft ingenomen. Deze bron van inkomsten geeft SV Panter de extra financiële ruimte om zich zowel binnen als buiten de lijnen nog beter te presenteren."
Makelaar Harm Timmermans was aanwezig om namens Van Schuppen Makelaars, samen met voorzitter Jan van Alfen, het contract te tekenen: "Normaal gesproken hebben we een medewerker die dit soort dingen doet, maar zij was helaas verhinderd. Daarom neem ik nu de honneurs waar. Dit is mooi voor SV Panter, maar ook voor Van Schuppen Makelaars. Het geeft toch een stukje extra reclame en zo doen we ook iets terug voor de Veenendaalse samenleving."

7 tegen 7

SV Panter doet nog meer voor zijn leden. Zo is er op de vrijdagavond het zogenaamde 35+ voetbal geïntroduceerd. Een voetbalspelletje van 7 tegen 7, op een half veld. Daarmee spelen ze in de competitie met onder andere De Merino's, VRC en Candia uit Rhenen. Verder wordt er op de eerste vrijdag van de maand gekaart en worden er jaarlijks diverse feestelijke avonden gehouden, al of niet met een thema.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox