Logo rijnpost.nl


Filmhuis Veenendaal opent nieuw filmseizoen met extra buitenfilm

Veenendaal - In het kader van de opening van het culturele seizoen in Veenendaal, Proef Cultuur, vertoont het Filmhuis zaterdag een selectie van de beste korte films van het Go Short festival, van 15.00 - 16.30 uur in filmzaal Spectrum. Kijk op www.proefcultuurveenendaal.nl voor meer informatie.

Zaterdagavond draait op het Stadsstrand als extra buitenfilm What We Did On Our Holiday.

Deze Britse komedie speelt zich af in de Schotse Hooglanden waar Doug en Abbi samen met hun drie excentrieke kinderen naar toe zijn voor een grote familiebijeenkomst om de verjaardag van opa Gordie te vieren. De sfeer tussen de familieleden is niet opperbest maar de chaos is helemaal compleet als opa en de kleinkinderen na een middagje strand niet op tijd thuis zijn voor het feest. Een film met heerlijke Britse humor.

Verder draait op zaterdagavond My Cousin Rachel, een thriller die zich afspeelt in historisch Engeland. Een aanrader voor de liefhebber van kostuumdrama's. Op zondagmiddag draait het Franse drama Sage Femme.

Zaterdagavond om 20.30 uur draait op het Stadsstrand What We Did On Our Holiday. Toegang is gratis en reserveren niet nodig.

De volgende films draaien in filmzaal Spectrum aan het Kees Stipplein: Zaterdag 16 september
Go Short Festival, van 15.00-16.30 uur. Voor deze film is de toegang gratis en reserveren niet nodig. Verder draait op zaterdagavond My Cousin Rachel om 20.00 uur en op zondagmiddag
17 september Sage Femme om 14.30 uur, beide films met pauze Kaarten reserveren kan via www.filmhuisveenendaal.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox