Logo rijnpost.nl


Team Veenendaal uit de startblokken

Veenendaal - Met een nieuw sportseizoen voor de deur komt ook Team Veenendaal uit de starblokken. Op 28 juni is op initiatief van Sportservice Veenendaal ‘Team Veenendaal’ gelanceerd. Team Veenendaal biedt ondersteuning aan teams, sporters en verenigingen die de ambitie hebben om op het hoogste niveau te presteren. Daarnaast heeft Team Veenendaal de ambitie om jaarlijks vier grote sportevenementen in Veenendaal te laten plaatsvinden.

Bijdrage

Team Veenendaal levert een actieve bijdrage aan evenementen, sporters en verenigingen. Voor de sporters en verenigingen is het interessant, omdat zij zelf ook ondersteuning kunnen krijgen, door een aanvraag in te dienen bij Team Veenendaal. Zo ondersteunde Team Veenendaal al de organisatie van het EK Ultimate Frisbee en de waterpolomannen van VZC. Team Veenendaal is niet alleen voor de sporters en verenigingen interessant, maar ook voor alle sportgeïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van alle prestatiesporters in Veenendaal.

Aanvraag

Team Veenendaal richt zich op de prestatiesporters in Veenendaal. “Iedere sporter, team of vereniging met de ambitie om het hoogste niveau te halen kan een aanvraag doen waarop een commissie van Team Veenendaal de aanvraag toetst en kijkt of ondersteuning kan worden geboden.” aldus Arie Brouwer, lid van de toetsingscommissie. “Men denkt al snel aan ondersteuning in de vorm van geld, maar het is meer dan dat. Team Veenendaal ondersteunt ook in kennis en netwerk, waardoor de waarde van Team Veenendaal nog groter is. Om dit geheel te ondersteunen zijn wij op zoek naar partners van Team Veenendaal”

Partner van Team Veenendaal

Frank Hafkamp, directeur Sportservice legt het principe van ‘partner van Team Veenendaal’ uit: “Als partner van Team Veenendaal ben je ook partner van de Veenendaalse sport en draag je bij aan de successen van Team Veenendaal. Dit kan een financieel zijn, maar ook in de vorm van diensten of producten. Voor ons is het belangrijk dat beide partijen waarde toekennen aan de samenwerking. Sporters, verenigingen en Veenendaalse bedrijven, wij zijn allemaal Team Veenendaal!”

Meer informatie

Voor meer informatie en aanvragen gaat u naar www.teamveenendaal.nl of stuurt u een e-mail naar: teamveenendaal@sportserviceveenendaal.nl. U kunt Team Veenendaal ook volgen via Facebook, Twitter en Instagram.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox