Logo rijnpost.nl


Lunch mee met de Nationale Voorleeslunch

Scherpenzeel - Komt u ook gezellig lunchen in de Breehoek? Op vrijdag 6 oktober, Nationale Ouderendag, vindt voor de vijfde keer de Nationale Voorleeslunch plaats. De Bibliotheek Scherpenzeel, in samenwerking met de SWO en de activiteitenbegeleiding, doen van harte mee aan dit nationale evenement en heeft Henk Schuurman bereid gevonden om op deze dag te komen voorlezen aan ouderen. De voorleeslunch is op vrijdag 6 oktober in Kulturhus de Breehoek in Scherpenzeel.

Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom in het Grand Café van het Kulturhus. Er staat dan een lekkere lunch klaar. Tijdens de lunch wordt er een verhaal voorgelezen dat speciaal voor de Nationale Voorleeslunch 2017 wordt geschreven door schrijfster Vonne van der Meer. Speciaal voor de Nationale Voorleeslunch werkt ze aan een verhaal dat toegankelijk en aansprekend is voor een brede, oudere doelgroep.

Het voorlezen van een bijzonder verhaal of gedicht geeft ontspanning en is vaak een aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen. Ook kunnen sommige ouderen door een visuele beperking niet (makkelijk) meer zelf lezen. Door voorgelezen te worden, kunnen ze toch genieten van verhalen.

Komt u ook gezellig lunchen? Meld uzelf aan en geniet van een mooi verhaal en een lekkere lunch. Na de lunch, om 13.00 uur, is er voor belangstellenden nog een rondleiding door de Bibliotheek en het Kulturhus.
U kunt zich opgeven voor 29 september bij de ouderenwerkster Rianne van Ginkel, tel. 06-51647525 of bij de Bibliotheek Scherpenzeel, tel. 033-2773107 of info@bibliotheekscherpenzeel.nl Kosten zijn € 5,00 per persoon.

De Voorleeslunch wordt georganiseerd door de Bibliotheek Scherpenzeel in samenwerking met de Senioren Welzijns Organisatie Scherpenzeel-Renswoude en de activiteitenbegeleiding van het Huis in de Wei.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox