Logo rijnpost.nl


ProVeenendaal bezoekt McDonald’s A12

VEENENDAAL - Op 5 september jl. brachten Saïd el Hassnaoui en Nelleke Roelofsen namens ProVeenendaal een werkbezoek aan de McDonald’s aan de A12.

Aanleiding voor het bezoek waren onder andere de antwoorden van het college op de door ProVeenendaal ingezonden vragen inzake de geluidsoverlast tijdens meetings van motorrijders en autoliefhebbers. ProVeenendaal stelde deze vragen naar aanleiding van signalen van omwonenden en ProVeenendaal wilde ook graag de ervaringen van de McDonald’s horen.

Tijdens het werkbezoek gaven franchisenemers Jack en Marloes Kamminga aan dat zij zeer tevreden zijn over de samenwerking tussen gemeente en politie. Afgesproken is dat, mochten er voortaan wensen zijn vanuit de clubs om meetings te organiseren, zij de mogelijkheid hebben om daar bij de gemeente een vergunning voor aan te vragen. Gekeken wordt ook naar een, voor alle betrokkenen, passende alternatieve plek voor deze meetings.

Saïd en Nelleke kijken terug op een bijzonder hartelijke ontvangst en hebben respect voor de wijze waarop Jack Kamminga en zijn dochter Marloes Kamminga, vorm geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en oog hebben voor de samenleving in Veenendaal. Dit voor zowel jong als oud!

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox