Logo rijnpost.nl


Marissa knipt het lint door en opent daarmee haar gloednieuwe dansschool genaamd 'Marissa Danst'.(Foto: CO Keulstra)
Marissa knipt het lint door en opent daarmee haar gloednieuwe dansschool genaamd 'Marissa Danst'.(Foto: CO Keulstra)

Feestelijke opening dansschool 'Marissa Danst'

Zaterdagmorgen opende Marissa Ludwig (24) onder grote belangstelling haar eigen dansschool aan de Tuinstraat 119 in Veenendaal. Voordat ze het lint door knipte, sprak haar coach en begeleider Van Voskuilen het openingswoord, waarin hij verhaalde over de zoektocht naar een geschikt pand.

VEENENDAAL – "Maandag 4 september starten we met de lessen", vertelt eigenares en docente Marissa. "De hele week is het Open lesweek. Iedereen mag een les komen nemen die hij of zij leuk vind. Even het sfeertje proeven en daarna kan men besluiten om zich op te geven voor danslessen. We geven les van maandag tot en met donderdagavond en op de woensdagmiddag en de zaterdagmorgen voor de kleintjes."

Marissa geeft lessen van een uur aan recreanten en lessen van anderhalf uur aan bepaalde selectiegroepen. De kleintjes vanaf anderhalf jaar krijgen drie kwartier les. Men kan zich opgeven voor alle bekende en moderne dansen zoals Jazz Dans, Moderne dans, Hiphop dans, Streetdance, Dance Hall en Pole fitness. De Moderne dans focust op het interpreteren van de eigen dansideeën. Men probeert op deze manier los te breken van de regels en de strikte danspassen die het klassiek ballet oplegden.

Moeder Willeke: "Dat dansen hebben mijn dochters Marissa en Joanne van mij. Dansen doen we alle drie graag. Ik ben super trots dat Marissa haar droom heeft waargemaakt en deze dansschool is begonnen. Ze danst zelf al vanaf dat ze kon lopen en ze heeft een uitstekende opleiding gevolgd in Ede. Ze geeft niet alleen les, ze is ook nog eens een uitstekende choreografe. Ze weet de dansers precies de juiste houding aan te geven bij de soms ingewikkelde danspassen."

"Ik heb veel steun gehad aan mijn coach", vervolgt Marissa haar verhaal. "Hij heeft vele goede adviezen gegeven, ook bij de zoektocht van een geschikt pand. Met behulp van familie en kennissen hebben we anderhalve maand land verbouwd. De afbouw is gerealiseerd door Willemsen uit Rhenen. Ik heb nu twee prachtige danszalen, een mooie kleedkamer en een prachtige ontvangstruimte. Ook het aangezicht vanaf de straatzijde ziet er geweldig mooi uit." Om 11.00 uur werd de dansschool met het doorknippen van het roze lint officieel geopend.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox