Logo rijnpost.nl


Steven Brink (Links) en Ronald Anbeek zetten onder toeziend oog van twee SKF-bestuurders hun handtekening onder het contract. (Foto: Henk Jansen)
Steven Brink (Links) en Ronald Anbeek zetten onder toeziend oog van twee SKF-bestuurders hun handtekening onder het contract. (Foto: Henk Jansen)

Great Expectations bij SKF korfbal

Bij de Veenendaalse korfbalvereniging SKF is het nieuwe seizoen 2017-2018 geopend. Dat geschiedde zaterdag 26 augustus aan de Groene Velden met de traditionele startdag. Een dag die weer de nodige belangstelling trok. Een dag ook waar twee nieuwe korfbaltrainers hun handtekening onder een contract zetten.

VEENENDAAL - Een contract voor de duur van een seizoen, met een optie tot verlenging. Steven Brink (34) uit Veenendaal neemt de hoofdmacht onder zijn hoede. Hij, die als korfballer opgroeide bij SKF, trainde de laatste drie seizoenen het eerste team van het Westbroekse DOS. Bij SKF volgt Brink Bob de Jong op. Een krabbel zette ook Ronald Anbeek (34). Hij is in het nieuwe seizoen de verantwoordelijke man voor de prestaties van het tweede team. Hij heeft niet alleen een SKF verleden, maar is er zelfs nog actief als speler. Dat doet hij tijdens de woensdagavondcompetitie. Hij die Johan Rigter als trainer opvolgt bij de Veenendaalse reserves was vier jaar als trainer actief bij Telstar in Hoevelaken. Aan beide trainers de taak om hun teams naar een klasse hoger te loodsen. Great Expectations dus bij de Veenendaalse club. Dat wordt verwoord door vice- voorzitter Bob de Jong. ''Ja, we willen met beide teams naar een klasse hoger. Met het eerste team terug naar de Hoofdklasse. Dat is de grote wens. Ook Steven Brink, toch de coming man in het Nederlandse trainerswereld, heeft die ambitie. Ronald Anbeek is niet minder ambitieus. Ook hij wil met het tweede team promoveren.'' De Veenendaalse hoofdmacht is nagenoeg compleet gebleven. Het zag wel Karin van den Brink verkassen naar Dalto. Nieuw is Sara van der Meer, die overkomt van Telstar. SKF 1 begint de competitie thuis tegen het Harderwijkse cvk Unita's. Aanvang: 15.30 uur. Anbeek komt op die dag, ook thuis, in actie tegen het tweede team van dezelfde club. Aanvang: 14.00 uur.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox