<p>In de school werd een mooi afscheidsprogramma opgezet waaraan de jufs actief moesten deelnemen. (Foto&#39;s: Pieter Vane)</p>

In de school werd een mooi afscheidsprogramma opgezet waaraan de jufs actief moesten deelnemen. (Foto's: Pieter Vane)

Jufs Pieta en Hennie nemen afscheid van school

Veenendaal - Op donderdag 15 juli werd afscheid genomen van juf Pieta Stoutendijk en juf Hennie Boersma van basisschool ‘t Speel-Kwartier aan de Ruiterijweg in Veenendaal. Beiden gaan met (pre)pensioen en begeleiden de jongste groepen.

Er werd een mooi feest- en afscheidsprogramma opgezet. Pieta Stoutendijk volgde de Pedagogische Academie. Ze startte haar onderwijsloopbaan in Bleiswijk en verhuisde later met haar man naar Renswoude.

Sportief

‘’We kennen haar als een zeer gewaardeerde collega die heel betrokken is bij haar leerlingen die ze individueel of in een kleine setting begeleidt en daarnaast enorm veel activiteiten op school verricht. Ze is zeer sportief, komt door weer en wind uit Renswoude gefietst, gaat genieten van man en kleinkinderen, fietsen en de caravan,’’ laat Els van der Meer-Lammers van de school weten.

Prepensioen

Hennie Boorsma gaat met prepensioen. Ook zij is als kleuterjuf begonnen en na een twaalftal jaren thuis bij de kinderen is ze weer als kleuterjuf en later in groep 3 en 4 begonnen op verschillende scholen. Ook zij gaat onder meer genieten van haar kleinkinderen, waar ze wekelijks oppast naast haar baan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden