<p>Diploma-uitreiking.</p>

Diploma-uitreiking.

(Foto: Wim)

Iedereen haalt Diploma’s Kleuren turnen in Overberg

Overberg – Op 30 juni Organiseerde Wim van den Broek van Gymnastiek Vereniging Gympleasure in Overberg bij recreatiegroepen woensdag diploma kleuren turnen.

Het was een leuke en erg gezellige dag voor de kinderen van de gymnastiek. Ze mochten op de brug en mat laten zien welke onderdelen ze inmiddels konden en welke ze zo hard hadden getraind.

De onderdelen werden beoordeeld door trainer Wim van den Broek. Iedereen ontving een diploma waarop het resultaat stond.

4 keer per jaar vind een beoordelings- moment plaats. Dit om de resultaten te evalueren wat er is getraind en te laten zien ouders en belangstellende wat er allemaal tijdens de trainingen geleerd word.

Ook meedoen: proeflessen zijn op woensdag: 13.00-14.00 uur groep 1 en 2, 14.00-15.00 uur vanaf 3 en hoger van de basisschool.

De lessen worden op een plezierige, speelse en verantwoorde manier gegeven. Er wordt aandacht besteed aan het leren van onderdelen op zowel brug, balk, sprong en vloer. Iedereen begint met de grondvormen van het turnen. En daarna zullen zo snel mogelijk enkele spectaculaire elementen worden aangeleerd.

Info: gymnastiekoverberg@gmail.com, 06-25304493.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden