Juf Yvonne Wester met pensioen
Juf Yvonne Wester met pensioen (Foto: Marian Peters)

KBS de Vuurvlinder sluit het schooljaar af met een lach en een traan

Veenendaal - KBS de Vuurvlinder heeft dit schooljaar afgesloten met een lach en een traan. Juf Yvonne Wester neemt na 29 jaar en Jose Groeneveld na 34 jaar afscheid van de Vuurvlinder. Zij gaan genieten van een welverdiend pensioen. 

Een woordvoerder van de school: ‘’We gaan beide juffen enorm missen. Zij zijn zeer gewaardeerde collega’s en super juffen voor onze kinderen. Wat beide juffen ook gemeen hebben is dat zij enorm energiek zijn en erg houden van dansen. Het was dus niet zo moeilijk om te bedenken hoe we hen pensioen konden gaan vieren. Dit hebben we op locatie West gedaan met een dans workshop van Tesqua en op locatie Noord met een dansvoorstelling met Dans je Fit. Iedereen maar zeker de juffen hebben enorm genoten. 

Naast het afscheid van onze collega’s hebben wij ook afscheid genomen van ons gebouw in Noord. Vanaf begin zeventiger jaren hebben we met heel veel plezier onderwijs mogen geven op deze mooie plek. Locatie Noord gaat nu samenvoegen met locatie West in het prachtige gebouw van het kindcentrum de Zwaluw.’’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden