Sponsors BV Stichts Beheer van 1952 en Vastgoedbrigade schenken bierpakketten
Sponsors BV Stichts Beheer van 1952 en Vastgoedbrigade schenken bierpakketten (Foto: PR)

BV Stichts Beheer van 1952 en Vastgoedbrigade BV schenken bierpakketten aan alle vrijwilligers van voetbalvereniging DOVO

Veenendaal - Namens de sponsors BV Stichts Beheer van 1952 en Vastgoedbrigade BV heeft voetbalvereniging DOVO aan al haar vrijwilligers een bierpakket geschonken voor de werkzaamheden die er ook dit seizoen weer zijn verricht.

Gerard Heuvelman en Dennis Pater laten weten dat ook in deze coronatijd het belangrijk is om vrijwilligers in het zonnetje te zetten en wat is nu beter dan de vrijwilligers te trakteren op “het enige echte DOVO bierpakket”. “Door deze actie zetten wij de vrijwilligers in het zonnetje en steunen wij daarnaast het project om de kantine van DOVO te gaan verbouwen. Wij zeer blij dat we hier als Stichts Beheer en Vastgoedbrigade een steentje aan hebben mogen bijdragen”, aldus Gerard Heuvelman. Gerard Heuvelman vertelt verder, “wij zijn als Stichts Beheer al jarenlang betrokken bij voetbalvereniging DOVO en zijn onder meer lid van de SponsorGroep van DOVO, sponsoren we als Vastgoedbrigade een jeugdteam en hebben we een reclamebord op veld 5 staan.
Recent is Vastgoedbrigade BV in de persoon van Dennis Pater ook lid van de SponsorGroep van DOVO geworden. Wij vinden het erg belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en daarom kiezen we ook voor deze doelen die direct voor de voetbalvereniging DOVO van toegevoegde waarde zijn“.
“Wij bedanken hierbij onze sponsors Stichts Beheer en Vastgoedbrigade voor deze gulle schenking”, aldus Dico Harteman, bestuurslid Commercie van voetbalvereniging DOVO.

Nieuwe kantine

Bestel een bierpakket en steun daarmee de realisatie van de nieuwe kantine van DOVO Inmiddels zijn de eerste 1.000 bierpakketten door onze Fanshop in bestelling genomen. Nogmaals bedankt voor jou of jullie bestelling, daarmee komt de realisatie van de kantine weer een stukje dichterbij.
Uiteraard is het, voor zover de voorraad strekt, mogelijk om de bierpakketten ook de komende weken te bestellen via fanshop@dovo.nl of vul een bestelformulier in de kantine van voetbalvereniging DOVO in. De kosten voor dit bierpakket met deze 3 unieke biertjes zijn € 14.95 per bierpakket.
Om de eerste mooie stap voor de verbouwing van de kantine te zetten is het onze doelstelling om van de eerste editie zo’n 1.500 bierpakketten te verkopen! Verbouwing kantine De opbrengsten van de verkoop van deze bierpakketten komen, zoals eerder aangegeven, volledig ten goede aan de realisatie van onze droom: de nieuwe kantine. Wij zullen op korte termijn met een nieuwe update komen over de plannen omtrent de nieuwe kantine en nemen jullie als leden, vrijwilligers of sponsors graag hierin mee. Zie:  #WZD #WIJZIJNDOVO

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden