Dynova: Winnaar CMC & Henken Bedrijventoernooi
Dynova: Winnaar CMC & Henken Bedrijventoernooi (Foto: )

1e CMC & Henken Toernooi bij DOVO succes

Veenendaal - Zaterdag 3 juli vond dan eindelijk het eerste CMC & Henken toernooi plaats bij voetbalvereniging DOVO. Na wekenlange voorbereidingen was het DOVO toch  eens gelukt om een groot toernooi te organiseren. Met 30 deelnemende teams was het op een zonovergoten Sportpark Panhuis weer ouderwets druk en gezellig.

CMC & Henken Toernooi Vanaf 11.00 uur kwamen de deelnemende teams zich aanmelden bij de toernooiorganisatie en dat verliep voortreffelijk. Alle teams kregen een envelop met het wedstrijdschema, de kleedkamerindeling, tegoedbonnen voor 2 meters bier en een bon voor een schaal bittergarnituur.
Om circa kwart voor 12 meldde zich het laatste team zodat wij als toernooiorganisatie tevreden mochten uitzien dat het complete deelnemersveld aanwezig was. Het toernooi was verdeelt in 2 categorieën, namelijk een recreatief bedrijventoernooi voor alle leeftijden en een 35+ toernooi met deelnemende teams uit de regio. CMC & Henken bedrijventoernooi.

Deelnemers

De deelnemende bedrijven waren CMC Verzekeringen, CMC Bedrijfsmakelaars, Henken Infra, Henken Sierbestrating, S.C. van Ravenswaaij, HZW Accountants, Van Roon Consulting, Dynova, Van Hunnik Reclame, Zonnenberg Makelaardij, Puur Blauw en Schuiteman Accountants en Adviseurs.
De bedrijven teams gingen de strijd aan in 3 verschillende poules van 4 teams. Alle bedrijven speelden dus 3 poulewedstrijden en hadden allemaal de wil om deze eerste editie te winnen. Uiteindelijk bleek na de poulewedstrijden dat de bedrijven van Henken Infra, Puur Blauw, Van Roon Consulting en Dynova de sterksten waren.

Dynova

Deze bedrijventeams mochten gezamenlijk in de halve finales gaan strijden voor een plaats in de finale. Uiteindelijk werd de finale een titanenstrijd tussen Dynova en Van Roon Consulting waar uiteindelijk Dynova de sterkste van de 2 bleek te zijn. Dynova nogmaals gefeliciteerd met het winnen van de eerste editie van het CMC & Henken bedrijventoernooi. Henken Infra legde uiteindelijk na strafschoppen beslag op een eervolle 3e plaats. CMC & Henken 35+ toernooi Aan de eerste editie van CMC & Henken 35+ Toernooi deden 18 teams uit de regio mee, namelijk diverse 35+ teams van DOVO, het Veteranenteam van DOVO, GVVV, de Merino’s, Unitas, vv Veenendaal, Oranje-Wit, DTS ’35, Fortissimo, Bennekom, Musketiers, Hollands Glorie, OSC Soccer Dads, de Valleivogels en DVSA.

Verdeling

Deze teams waren verdeeld in 3 poules van 6 teams. Na de poulewedstrijden bleken DOVO 35+ (2), Fortissimo, Valleivogels en  GVVV als sterksten uit de bus te komen. In de finale bleek het 2e team van gastheer DOVO na strafschoppen sterker te zijn dan onze buren uit Ede Fortissimo. De Valleivogels uit Scherpenzeel werden 3e door de strafschoppen beter te nemen dan GVVV. Voor beide toernooien vielen de nummers 1 t/m 3 in de prijzen. Deze prijzen werden beschikbaar gesteld door sponsor ViaKarl.

Omlijsting

Na het eerste CMC & Henken toernooi zorgde Paul Backbier voor de muzikale omlijsting en het feestelijk tintje aan dit eerste CMC & Henken toernooi. Tijdens de derde helft barstte Sportpark Panhuis bijna uit zijn voegen want er kwamen, verbazingwekkend genoeg, nog zeer verrassende krachten los van bepaalde teams die een uur daarvoor nog aan het zuurstof moesten en uitgeteld leken. Het bleef lang gezellig druk op het terras en aan de picknicktafels rondom het hoofdveld.
De meters bier, de snacks uit de keuken en de hamburgers uit de hamburgerkraam hadden gretig aftrek en zorgden voor een meer dan gezellige middag. Na 18.00 uur was het tijd voor de door de hoofdsponsors CMC & Henken gesponsorde barbecue waar alle deelnemers, vrijwilligers en bezoekers van de DOVO kantine aan deel mochten nemen. Uiteindelijk vond om 23.00 uur de laatste ronde plaats en sloten we de dag en avond met een meer dan positief gevoel af.
Dankzij de deelnemende bedrijventeams, de hamburgerkraam en de verkochte loten tijdens de verloting leverde deze dag ook nog eens 5.720 euro op. Deze opbrengsten komen ten goede aan de verbouwing van de kantine.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden