Kinderen spelen met reuzenbelleblaas op de buitenspeeldag bij De Poster
Kinderen spelen met reuzenbelleblaas op de buitenspeeldag bij De Poster (Foto: Dianne van den Berg)

Buitenspeeldag in het Schrijverspark

Veenendaal - Een gezellige middag was het woensdag 9 juni in het Schrijverspark. Nu de corona-maatregelen versoepeld zijn kon dit jaar de buitenspeeldag weer doorgaan. Stichting Hart voor Jes organiseerde vanuit de Poster in het Schrijverspark verschillende activiteiten voor de kinderen.

In buurtcentrum de Poster konden afgelopen weken ook de wekelijkse activiteiten als huiswerkbegeleiding en de vrouwenkoffieochtend weer worden opgestart. De buitenspeeldag was een mooie kans weer wat groter uit te pakken en elkaar uit de wijk te ontmoeten, na al die maanden ‘binnenzitten’.

Lekker weer

De kinderen waren enthousiast. Van alle kanten uit het Schrijverspark kwamen kinderen tevoorschijn. Er werd heerlijk gesprongen op het springkussen, kleintjes maakten grote bellen, moeders kletsten in de schaduw bij met elkaar. Want wat was het lekker weer! De kinderen koelden wat af van het spelen met een ijsje.

Na de geslaagde middag kwamen ‘s avonds de jongeren in actie. Op het voetbalveld in het Schrijverspark werd fanatiek gevoetbald. Buiten spelen blijft leuk, samenbindend en gezond voor jong en oud(er)! 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden