Oproep om te exposeren

Scherpenzeel - Na het grote succes vorig jaar (meer dan 325 bezoekers) heeft beeldend kunstenaar en galeriehouder Connie van Winssen besloten ook dit jaar mensen uit Scherpenzeel en naaste omgeving de kans te geven hun eigen creatieve creaties te laten zien in galerie Te Kunst en Te Keur de laatste twee weken van Augustus.

Connie: ‘’Dus schilder, beeldhouw, boetseer of teken je, maak je glas- of textiel objecten, fotografeer je of beoefen je een andere tak van kunst en wil je graag aan je mededorpsbewoners laten zien wat je maakt…geef je dan op. Het maakt niet uit of je gevorderd bent of pas begonnen.’’

Het werk mag niet breder zijn dan 1 meter.

Gezien het verwachte aantal deelnemers kunnen jullie waarschijnlijk maar 1 werk per persoon exposeren. Stuur voor 17 juli een mail naar info@tekunstentekeur.nl met daarin je naam, adres en telefoonnummer, en een foto en beschrijving (afmeting, medium) van wat je wilt exposeren. Er is beperkt plaats, inschrijving op basis van volgorde van binnenkomst aanmeldingsmail.

De expositie Scherpenzeel in Beeld is van woensdag  18 Augustus tot/met Zaterdag 28 Augustus, met uitzondering van de Zondag, elke dag van 13-17 uur.

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden