<p>Bierpakket voor sponsorgroep.</p>

Bierpakket voor sponsorgroep.

(Foto: PR)

Eerste bierpakket overhandigd aan SponsorGroep DOVO

Veenendaal - Vrijdag 4 juni is dé dag geworden dat, namens voetbalvereniging DOVO, de eerste bierpakketten werden uitgereikt aan de SponsorGroep DOVO. Het eerste bierpakket werd na een korte presentatie door Dico Harteman (bestuurslid Commercie) en Christiaan van Ravenswaaij (bestuurslid Horeca & Evenementen), op de geweldige locatie van Residence Rhenen, uitgereikt aan Bart Kelderman (zie foto).

Bart is als oud jeugdvoorzitter en voorzitter een goede bekende van voetbalvereniging DOVO en zit samen met Jan Pieter van Dijk en Jan Willem Hiensch in het bestuur van de SponsorGroep DOVO.

Een woordvoerder: ‘’Na het overhandigen van het eerste bierpakket werden, gedurende deze gezellige middag, alle leden van de SponsorGroep voorzien van het unieke DOVO bierpakket en dat zorgde voor het fantastische Vrienden van DOVO gevoel. De reacties waren zo overweldigend dat we tijdens deze avond weer 300 bierpakketten in bestelling mochten nemen.’’

Sponsorgroep DOVO

Ondernemers bijeen brengen om de vereniging DOVO meer te ondersteunen. Dat is in het kort de doelstelling van de nieuwe SponsorGroep DOVO. De Stichting SponsorGroep DOVO streeft twee doelen na: (1) Financieel ondersteunen van breedtesport binnen de voetbalvereniging DOVO en (2) Ondernemers met een DOVO-achtergrond een platform bieden om met elkaar in contact te komen.

DOVO-hart

De SponsorGroep richt zich op DOVO-leden die een eigen bedrijf hebben of die werken bij een bedrijf dat DOVO een warm hart toedraagt. Maar ook DOVO-mensen die geen bedrijf hebben maar wel de club graag financieel willen steunen, zijn welkom. Voor begunstigers wordt drie keer per jaar een avond georganiseerd, om elkaar te treffen onder het genot van een hapje en een drankje. Dit zullen voetbal- en DOVO-gerelateerde avonden zijn.

Wil ook jij de voetbalvereniging DOVO financieel ondersteunen? En op regelmatige basis met echte rooien een leuke avond hebben? Meld je dan aan via sponsorgroep@dovo.nl Uiteraard is het, voor zover de voorraad strekt, mogelijk om de bierpakketten ook de komende weken te bestellen via fanshop@dovo.nl of vul een bestelformulier in de kantine van voetbalvereniging DOVO in.

De kosten voor dit bierpakket met deze 3 unieke biertjes zijn € 14.95 per bierpakket. De opbrengsten van de verkoop van deze bierpakketten komen, zoals eerder aangegeven, volledig ten goede aan de realisatie van onze droom: de nieuwe kantine. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden