Midden voor op de foto de nieuwbouw met het het hoogste punt
Midden voor op de foto de nieuwbouw met het het hoogste punt (Foto: Patrimonium woonservice - Paul Voogsgerd)

Hoogste punt nieuwe huurappartementen Veenendaal-oost

Veenendaal - Vrijdagmiddag 11 juni werd gevierd dat het hoogste punt van de nieuwbouw van 63 nieuwe sociale huurappartementen in Veenendaal-oost is bereikt. De schuine dakspanten op één van de twee appartementengebouwen, die Patrimonium woonservice ontwikkelt op Eiland-L, markeren het hoogste punt. 

Zoals gebruikelijk in de bouw, bij het bereiken van het hoogste punt, werden de vaklieden getrakteerd door de opdrachtgever. Patrimonium liet een snackkar het bouwterrein oprijden, die de bouwers onder de stalende zon op hun wenken bediende.
De 63 nieuwe appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen, op de hoeken van de straten Vogeltjesmarkt/Waagmeester en Vogeltjesmarkt/Groenplaats. Bijzonder aan het ontwerp is dat de gevels van de appartementengebouwen zijn samengesteld uit verschillenden ‘panden’, met elk een eigen gevelindeling, kleurstelling en dakvorm.
Zo ontstaat een gevarieerd straatbeeld van een reeks pakhuizen langs de kade. Als alles volgens planning verloopt, worden de nieuwe woningen nog dit jaar opgeleverd. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd.
Kijk voor meer sociale huurwoningen in Veenendaal en de regio op huiswaarts.nu.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden