Balihar Singh reikt de bloemen uit..
Balihar Singh reikt de bloemen uit.. (Foto: Aart Aalbers)

Hoofdprijzen warenmarktactie Veenendaal uitgereikt

VEENENDAAL - De dames Nijenhuis, Van Enk-Budding en De Gooyer kregen zaterdag uit handen van de voorzitter Geurt Valkenburg van Stichting Markten Veenendaal respectievelijk de hoofdprijs, de 2e en 3e prijs uitgereikt.

De tien prijswinnaars van de 50 euro prijzen waren reeds dinsdag uitgereikt. Deze winnaars mogen elk voor 50 euro gratis ‘markten’.

De hoofdprijswinnaar mag maar liefst voor 250 euro gratis markten en ook nog eens voor 500 euro gaan dineren of slapen bij een vestiging van Hotel Van der Valk.

Extra verrassing

Ook de andere twee prijswinnaars mochten totaal voor 250 en 500 euro aan waardebonnen mee naar huis nemen. De bestemmingen waren al bekend zo lieten ze weten. De een is binnenkort 40 jaar getrouwd  en haar kinderen wisten wel iets bij Van der Valk te organiseren. De ander ging met haar familie bij Van der Valk dineren.
Ook het gratis markten met een bosje marktwaardebonnen in de tas gaat volgens de dames geen enkele probleem worden. Bailihar Singh, die op de Veense markten met dameskleding staat, gaf de dames namens alle marktkooplieden als extra verassing een boeket bloemen mee naar huis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden