<p>De vrouwen in het wedstrijdtenue voor het nieuwe seizoen. (Foto: Henk Jansen)</p>

De vrouwen in het wedstrijdtenue voor het nieuwe seizoen. (Foto: Henk Jansen)

Elsterse clubs vinden elkaar in vrouwenteam

Elst - Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022, waarvan menige clubs en spelers hopen dat die weer in september van start zal gaan, hebben de Elsterse voetbalclubs Oranje Wit en vv Musketiers elkaar gevonden in een vrouwenteam. Een team dat uit meer dan 20 speelsters bestaat.

‘’In een tijdspanne van 7 weken hebben we een heus team kunnen formeren, dat straks onder de naam Oranje Wit/Musketiers aan de competitie begint. Het team draagt straks een neutrale wedstrijdoutfit. Op de armen van het shirt is het clublogo van Oranje Wit en van vv Musketiers te zien. Oud eerste elftaltrainer John Bisschop neemt de groep als trainer onder zijn hoede. Zijn assistent is Evert van der Klift’’, aldus Oltmans, voorzitter van vv Oranje Wit. 

Samenwerking

Met Bea Nout, speelster van vv Musketiers, voerde Oltmans gesprekken om te komen tot een samenwerking. Bea Nout: ‘’Door samen op te trekken kunnen we met een volwaardig team aan de competitie beginnen. De selectie is nu groot genoeg om volwaardig aan de competitie te kunnen deelnemen, want in de groep zit een aantal vrouwen die in de zorg werken en dus niet elke wedstrijd kunnen spelen.’’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden